Режим работы компании ТВЕРДЬ

 

 

Кусачки з медичної сталі

Кусачки з медичної сталіКусачки з медичної сталі є відмінним інструментом для зняття кутикули з нігтя клієнта, а також для видалення ороговілих країв шкіри. Цей зручний і компактний інструментик завжди знаходиться під рукою майстра, щоб бути йому корисним. Кусачки, або нашкірники, завжди виконують ключову роль в створенні ідеального жіночого або чоловічого манікюру. Вони з легкістю видаляють огрубілі частинки шкіри, які некрасиво звисають з пальців, постійно заважаючи. Якщо Вам в салон необхідні кусачки з медичної сталі, і ще можливо, ножиці, замовте їх у «Твердь».

Будь-яка манікюрна продукція, а саме, інструментарій, якісно виготовляється, а також обслуговується в салоні «Твердь». Наші співробітники раз на місяць або частіше можуть забирати в коробці всі Ваші інструменти на заточку або лагодження, а потім і привозити їх, щоб у Вас завжди були всі потрібні приналежності під рукою. Вам потрібні кусачки з медичної сталі для повного набору?

Салонні майстри завжди повинні в своєму розпорядженні мати як мінімум три-чотири кусачки, щоб за будь-яких обставин використовувати гострі і справні інструменти. Якщо у Вас ще немає такого інструменту, як кусачки з медичної сталі, Вам необхідно терміново його придбати. Така приналежність - це не надмірність, а необхідність. Тому, якщо у Вас до цього часу не було нормальних і гострих кусачок, радимо Вам замовити кусачки з медичної сталі у нас.

Фірма «Твердь» якісно заточить і виготовить за бажанням нові інструменти, якщо Ви того побажаєте. Замовлені Вами кусачки з медичної сталі приїдуть до Вас нашими кур'єрами.

  G Analytics
сайт создан компанией сайт разработан компанией Эффект