Режим работы компании ТВЕРДЬ

 

 

Заточка ножиць

Заточка ножицьЗаточка ножиць для перукаря - це дуже важливе і відповідальне справа. Якщо Ви стали помічати, що Ваші професійні ножиці вже не стрижуть, як раніше, Вам потрібно терміново заточити свій інструмент. Якщо леза ножиць вчасно не підточити, то волосся Ваших клієнтів будуть від цього псуватися. Ніколи не було можливо тупими або злегка тупими ножицями красиво і рівно підрізати кінчики жіночого волосся. Швидше за все, Ви просто «зімнете» волосся, і зіпсуєте їх цілісність. Тільки гострі ножиці зможуть легко і швидко зрізати зайве волосся і зробити відмінну стрижку. Заточка ножиць не дозволить травмувати дорогоцінну шевелюру Ваших клієнтів, а навпаки, доглядати за нею, роблячи красиву стрижку з рівними краями.

Підприємство «Твердь» заточує усілякий інструмент для манікюрної справи і для стрижок, вже більше 8 років. До нас в майстерню Ви можете здати весь манікюрний та інший інструмент перукаря для ефективної заточки. Заточка ножиць для манікюру і педикюру, а також щипці та інші інструменти повинна здійснюватися вчасно, інакше Ви можете травмувати шкіру і волосся своїх відвідувачів неякісно підточеним інструментами.

Не ризикуйте своєю репутацією, краще вчасно зробити заточку ножиць, ніж потім приймати скарги від клієнтів про неякісну стрижку і про болісний манікюр. Пошкодити волосся тупими ножицями дуже просто, потім вони починають сіктися, і Ви вже нічим це не поправите. Заточка ножиць повинна відбуватися кожен місяць-два, щоб Ваш інструмент був в ідеальному стані. Зберіть весь Ваш інструментарій та привезіть нашим майстрам. Вони за лічені хвилини зроблять заточку на спеціальних верстатах.

Цікавить заточка ножиць для Вашого салону? «Твердь» - це перевірена майстерня, якій Ви можете доручити цю справу.

  G Analytics
сайт создан компанией сайт разработан компанией Эффект