Режим работы компании ТВЕРДЬ

 

 

Майстерня із заточування манікюрних інструментів

Майстерня із заточування манікюрних інструментівМанікюрний інструмент використовують як фахівці в салонах краси, так і кожен українець у себе вдома. У когось набір для манікюру обмежується тільки ножицями. У багатьох же в комплект цей входить і інше. Це можуть бути різні пилочки, кусачки, ножиці для кутикули, лопатки. Кожен майстер манікюру обов'язково має при собі повний професійний комплект. Потрібно сказати, що за всіма інструментами потрібно доглядати. Пилочки, наприклад, потрібно періодично очищати від забруднень і обробляти антисептиком. А ножиці і таке інше ще й потрібно своєчасно точити.

Наша майстерня із заточування манікюрних інструментів пропонує свої послуги сумлінним фахівцям. Ми допоможемо привести Ваші інструменти в порядок, повернути їм гостроту і красу. Майстерня із заточування манікюрних інструментів – те місце, куди може звернутися кожен бажаючий, не тільки люди певної професії. Якщо Ваші ножиці затупились, принесіть їх до нас. Ми займаємося своєю справою професійно. Тобто, у нас є для роботи високоефективне спеціальне обладнання.

Майстерня із заточування манікюрних інструментів Твердь здійснює заточку під мікроскопом. Ваш інструмент буде ідеально заточений, якщо Ви принесете його до нас.

Українці – народ, готовий економити скрізь, де це можна. Багато українців вважають за краще не звертатися в майстерню із заточування манікюрних інструментів, намагаються точити ножиці власноруч, використовуючи для цього найрізноманітніші підручні пристосування. Це абсолютно неправильний підхід, особливо, що стосується манікюрних інструментів. Наша майстерня із заточування зробить цю роботу набагато акуратніше, грамотніше, якісніше.

Майстерня із заточування манікюрних інструментів відкрита з понеділка по п'ятницю. Приходьте!

  G Analytics
сайт создан компанией сайт разработан компанией Эффект