Режим работы компании ТВЕРДЬ

 

 

Заточка кусачок

Заточка кусачок

Кусачки відносяться до тієї групи інструментів, які повинні бути завжди гострими. Інакше леза будуть не зрізати шкіру, а рвати. І нічого доброго від використання такого інструменту не буде. Як не крути, усі ріжучі інструменти потребують регулярного заточування. Йдеться, звичайно ж, про професійні інструменти, які використовуються для роботи. Але і ті, які використовуються виключно вдома для особистих потреб, теж варто підточувати іноді, щоб користуватися ними було легко і приємно. Заточка кусачок, ножиць, ножиць для кутикули, що використовуються в побуті, здійснюватися повинна у міру потреби. А ті інструменти, які використовуються для професійної діяльності, потрібно заточувати регулярно. Своєчасна, регулярна заточка кусачок і ножиць – ознака професіоналізму майстра манікюру.

Для якісної, точної заточки кусачок потрібно спеціальне обладнання. Хороші майстри виконують заточку під мікроскопом, щоб лезо було ідеально рівним і рівномірно гострим по всій своїй довжині. Саме так працює наше підприємство. Наші майстри роблять свою роботу по максимуму якісно. Їм довірити інструмент можна, не боячись.

Заточка кусачок вимагає граничної акуратності і точності. Якщо для Вас дійсно важливим є результат, приносьте свій інструмент до нас.

Ми в роботі використовуємо мікроскопи і спеціальне високоточне обладнання. Заточкою кусачок у нас займаються досвідчені майстри, які знають своє ремесло. Якщо кусачки перестали добре різати, швидше за все, вони просто затупились. Виправити це легко. Звертайтеся в нашу фірму! Довіртеся професіоналам!

Потрібна заточка кусачок? Ми готові взятися за це! Телефонуйте!

  G Analytics
сайт создан компанией сайт разработан компанией Эффект